Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Ματαίωση πτήσεων λόγω της απεργίας της ΑΔΕΔΥ


Καμία απολύτως πτήση από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια δεν πραγματοποιείται σήμερα, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας των ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας , που συμμετέχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις περικοπές σε μισθούς και επιδόματα που προωθεί η κυβέρνηση.

Στην απεργία αυτή θα συμμετάσχουν και οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, καθώς και οι ηλεκτρονικοί της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι κλείνει ο ελληνικός εναέριος χώρος για 24 ώρες, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων.

Λόγω της απεργίας η Aegean Airlines και η Olympic Air ανακοίνωσαν ότι αναγκάζονται να ματαιώσουν, όλες τις πτήσεις των δικτύων τους και θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να προωθήσουν τους επιβάτες τους σε πτήσεις τις επόμενες ημέρες.

Η Olympic Air ανακοίνωσε ότι η πτήση ΟΑ 266 Λονδίνο-Αθήνα, που επρόκειτο να αναχωρήσει από τη Βρετανική πρωτεύουσα χθες στις 22:15, ακυρώθηκε, καθώς αναμενόταν στην Αθήνα γύρω στις 4 τα ξημερώματα. Επίσης, η πτήση ΟΑ 147 Αθήνα Βρυξέλλες, που επρόκειτο να αναχωρήσει χθες στις 16:30 ανεχώρησε τελικά μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 14:00, ενώ από Βρυξέλλες, η αναχώρηση έγινε στις 19:10, αντί στις 19:45.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home