Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

32ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο και 18η Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών ΠΑΣΥΞΕ


Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων ανακοινώνει ότι το καθιερωμένο του Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο, θα πραγματοποιηθεί, για 32η κατά συνέχεια χρονιά, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Το συνέδριο θα χαιρετίσουν ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, κ. Αντ. Πασχαλίδης, ο ανώτερος εκτελεστικός σύμβουλος του Οίκου PricewaterhouseCoopers, κ. Φ. Πηλείδης και ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χ. Λοϊζίδης.

Το γενικό θέμα του συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική γλώσσα, είναι "One way to… Tourism Recovery through Public - Private Partnership" και υποδιαιρείται στις ακόλουθες τρεις ενότητες: 1. The Public Sector Perspective 2. The Private Sector Perspective 3. The Challenge for Effective Public - Private Partnership

Ο σύνδεσμος ανακοινώνει επίσης ότι την παρουσίαση των θεμάτων ανέλαβαν διακεκριμένοι ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό. Key-note εισηγητές του Συνεδρίου θα είναι ο πρόεδρος του Διεθνούς Συνδέσμου Ξενοδοχείων & Εστιατορίων (IH&RA), δρ. Gh. Aidi και ο εκπρόσωπος του γενικού γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO), κ. Jav. Blanco, Executive Director-Affiliate Members, UNWTO, οι οποίοι θα επισκεφθούν την Κύπρο ειδικά για το συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ.

Επίσης, θα συμμετάσχουν στις εργασίες του συνεδρίου ως εισηγητές ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, κ. Αντ. Πασχαλίδης, οπρόεδρος της Ένωσης Δήμων, κ. Α. Χρίστου, ο διευθύνων σύμβουλος της Hermes Airports Ltd, κ. Alfr. van der Meer, καθώς και ο πρόεδροε του International Society of Hospitality Consultants (I.S.H.C.) - συνεταίρου της PWC, κ. Αγγ. Λοΐζου, ο οποίος θα είναι και συντονιστής της συζήτησης/debate με τη συμμετοχή όλων των ομιλητών.

Ενόψει των ραγδαίων αλλαγών στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, της φθίνουσας πορείας της τουριστικής μας βιομηχανίας, αλλά και του ολοένα και πιο έντονου ανταγωνιστικού πεδίου που έχουμε νΆ αντιμετωπίσουμε μετά και από την παγκόσμια οικονομική κρίση, τόσο οι διακεκριμένοι Ομιλητές, όσο και η ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία που θα καλύψει το συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ, αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό συνέδρων. Το Συνέδριο απευθύνεται στους ιδιοκτήτες, γενικούς διευθυντές και διευθυντικά στελέχη των ξενοδοχειακών μονάδων-μελών του ΠΑΣΥΞΕ, καθώς και σε άλλους επαγγελματίες-ανώτατα στελέχη από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου.

Παράλληλα με το συνέδριο, θα λειτουργεί σε διπλανή Αίθουσα και η καθιερωμένη Εκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, που επίσης διοργανώνεται από τον ΠΑΣΥΞΕ για 18η κατά συνέχεια χρονιά, τα εγκαίνια της οποίας θα τελέσει επίσης ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού. Στο πλαίσιο του συνεδρίου και της έκθεσης, ο σύνδεσμος εκδίδει επίσης "Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών", με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλους τους τουριστικούς φορείς.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home