Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Επαφές Παύλου Γερουλάνου στο Σικάγο


Επίσκεψη στην έκθεση «2010 Motivation Show», συναντήσεις με δημοτικούς αξιωματούχους, τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και στελέχη της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας περιλαμβάνει το πρόγραμμα του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου, στο Σικάγο.

Ο υπουργός επίσης, θα επισκεφτεί το υπό ανέγερση Ελληνοαμερικανικό Μουσείο.

Χθες αργά το βράδυ (ώρα Ελλάδας), ο κ. Γερουλάνος παρευρέθη σε συνεστίαση που οργανώνει προς τιμήν του το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας, όπου θα έχει την ευκαιρία να απευθυνθεί σε στελέχη και μέλη ομογενειακών φορέων. Ακολούθως, θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ και θα συναντηθεί με επιφανείς Ελληνοαμερικανούς της πολιτείας του Ιλινόις, προκειμένου να τους ενημερώσει για τη νέα συμμετοχική προσπάθεια προβολής της χώρας μας «You in Greece».

Σήμερα, ο κ. Γερουλάνος αναμένεται να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη και θα έχει συνάντηση με τον ιστορικό Mark Mazower, με τον οποίο θα ανταλλάξουν ιδέες για το πρόγραμμα «Θεσσαλονίκη, σταυροδρόμι πολιτισμών». Κατόπιν, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Ελλάδας και το βράδυ θα μιλήσει σε εκδήλωση στο «Κρητικό Σπίτι», στην Αστόρια.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home