Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες - Χιονίζει στο Καϊμάκτσαλαν


Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες στη δυτική Ελλάδα και κατόπιν και στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα. Χιονίζει αυτή τη στιγμή στο Καϊμάκτσαλαν.

Αυτή τη στιγμή στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμάκτσαλαν χιονίζει παρά το γεγονός ότι σε περίπου 10 ημέρες μπαίνουμε και επίσημα στο καλοκαίρι. Χιόνια τις επόμενες ώρες μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής αναμένονται και σε πολλά βουνά της χώρας σε ορεινές περιοχές.

Αυτή είναι η 
εικόνα από την κάμερα στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμάκτσαλαν
Αυτή είναι η εικόνα από την κάμερα στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμάκτσαλαν

Την ίδια ώρα, δυνατή βροχή θα βρουν στο δρόμο όσοι επιλέξουν να φύγουν αύριο κυρίως στις περιοχές στη Θεσσαλία, την κεντρική Μακεδονία και την Εύβοια, ειδικά από το απόγευμα. Ίδια η εικόνα του καιρού με έντονες καταιγίδες κατά τόπους σε όλη την ηπειρωτική χώρα κυρίως όμως στα βόρεια και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι καλύτερος με ήλιο και τη θερμοκρασία ως 23 βαθμούς όμως θα υπάρχουν και μικρά διαστήματα με σύννεφα και λίγες βροχές.

Το Σάββατο οι καταιγίδες θα... μετακομίσουν στα ανατολικά και τα νότια, ενώ σε όλη την υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και το απόγευμα αναμένεται να βρέξει και πάλι. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο φτάνοντας και πάλι τους 20 βαθμούς.

Την Κυριακή το θερμόμετρο σχεδόν σε όλη τη χώρα θα φτάσει ως και τους 23 βαθμούς όμως σε όλα τα ηπειρωτικά αναμένονται και πάλι βροχές μετά το μεσημέρι.

Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος ο καιρός φτιάχνει λίγο. Τα σύννεφα και πάλι θα καλύπτουν τον ουρανό όμως και πάλι το θερμόμετρο θα ανέβει λίγο ενώ οι βροχές θα περιοριστούν μονάχα στις ορεινές περιοχές

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home