Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

H Frigoglass στην 10η Πανελλήνια Έκθεση Τροφίμων–Ποτών, Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού


Επιτυχία κατέγραψε η συμμετοχή της εταιρείας FrigoGas, αντιπροσώπου της Electrolux Professional στο νομό Ηρακλείου στην 10η Πανελλήνια Έκθεση Τροφίμων–Ποτών, Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού

από 19-22 Φεβρουαρίου 2010 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης.

Η FrigoGas (Ι. Σφυριδάκης - Κ. Καρπουτζάκης Ο.Ε.), ηγέτης στο χώρο της μαζικής εστίασης, με 20ετή πείρα, παρουσίασε ολοήμερες επιδείξεις ζωντανής μαγειρικής με τη βοήθεια του Chef κ. Walter Coan, μέλους της Electrolux Chef`s Academy, του κ. Μανώλη Στρατήγη, Executive Chef της FrigoGas και καθηγητή στον ΟΤΕΚ Ηρακλείου και του κ. Γιώργου Πετράκη, Chef, της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων.

Παρουσιάστηκαν πλήρως καινοτόμα συστήματα και μηχανήματα νέας τεχνολογίας στον τομέα της υγιεινής, οικονομίας και ταχύτητας όπως: το σύστημα cook & chill της Electrolux, με τους φούρνους air-o-steam και ταχυκαταψύκτες air-o-chill, τον μοναδικό και γρηγορότερο φούρνο παγκοσμίως air-o-speed, το σύστημα συσκευασίας κενού vacuum για μεριδοποίηση (χρήσεως έως και 20 ημέρες αργότερα χωρίς απώλεια θρεπτικών ουσιών), την νέα επαναστατική τοστιέρα γκριλ HSG Panini (ακόμη μια αποκλειστικότητα της Electrolux), κ.λπ.

traveldailynews.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home