Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Επίσκεψη Ελληνορωσικού Συνδέσμου στη Νομαρχία Λάρισας


Το νομάρχη Λάρισας κ. Λουκά Κατσαρό επισκέφθηκαν τη δευτέρα η πρόεδρος και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του νεοσύστατου Ελληνορωσικού Συνδέσμου Περιφέρειας Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας, κ.κ Χριστίνα Σολομίδου και Μαριέττα Λάμπρου,

με σκοπό να τον ενημερώσουν για την εκδήλωση που διοργανώνει ο σύνδεσμος στα μέσα Μαρτίου.

Ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση του Ελληνορωσικού συνδέσμου που θα γίνει στις 13 Μαρτίου στις 7 μ.μ στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Η εκδήλωση έχει θέμα "Σχέσεις Ελλάδας Ρωσίας- Ανάπτυξη - Ενεργειακή Πολιτική - Τουρισμός - Εμπορικές Συναλλαγές".

Στη χθεσινή επίσκεψη στο Νομάρχη Λάρισας η πρόεδρος του Ελληνορωσικού συνδέσμου ενημέρωσε τον κ. Κατσαρό για τις δραστηριότητες του συνδέσμου και τον κάλεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Σκοπός της ίδρυσης του Ελληνορωσικού συνδέσμου όπως τόνισε η κ. Σολομίδου είναι η συμβολή στη διεύρυνση και ενδυνάμωση των σχέσεων Ειρήνης, Φιλίας μεταξύ των λαών της Ρωσίας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η τοποθέτηση και υποστήριξη ενός ευρέου διαλόγου και συνεργασίας με την τοπική κοινωνία, καθώς και η ικανοποίηση των επαγγελματικών, εμπορικών, πολιτιστικών και ερασιτεχνικών ενδιαφερόντων των μελών του συνδέσμου.

Επίσημος προσκεκλημένος της εκδήλωσης θα είναι ο πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Βλαντιμίρ Τσιχικβισβίλι και ομιλητές θα είναι: 1) Έλενα Κονδράτοβα Διευθύντρια του Ελληνορωσικού εμπορικού επιμελητηρίου 2) Γιάννης Τζεν, τέως πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος του Ελληνικού οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου. 3) Απόστολος Δοντάς αντιπρόεδρος του ΣΘΕΒ 4) Σ. Γιαννακόπουλος αντιπρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας.

traveldailynews.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home