Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Έμφαση στα ψηφιακά μέσα για την τουριστική προβολή της Αυστραλίας


Στην "προσωπικότητα" της Αυστραλίας θα επικεντρωθεί η νέα τουριστική εκστρατεία της χώρας, ενώ έμφαση θα δοθεί στις διαφημίσεις στα ψηφιακά μέσα και λιγότερο στα παραδοσιακά ΜΜΕ, όπως στην τηλεόραση.

Η νέα εκστρατεία της Αυστραλίας, για τη διαμόρφωση της οποίας χρειάστηκε ένα έτος, θα ξεκινήσει στο εξωτερικό σε δύο μήνες με στόχο να πείσει τους αναβλητικούς ταξιδιώτες να αποφασίσουν να επισκεφθούν την Αυστραλία. Όπως επεσήμανε ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού Tourism Australia, κ. Andrew McEvoy, η εκστρατεία θα προσπαθήσει να αναδείξει την αυστραλιανή "προσωπικότητα", τι το διαφορετικό, συναρπαστικό, ενδιαφέρον και περιπετειώδες έχουν οι Αυστραλοί.

Η χρήση τηλεοπτικών διαφημίσεων θα περιοριστεί σε λίγες μόνο χώρες-στόχους και συγκεκριμένα στη Νέα Ζηλανδία, τις ΗΠΑ, την Κίνα, τη Βρετανία και τη Γερμανία, ενώ βαρύτητα θα δοθεί στη χρήση νέων δωρεάν διαδικτυακών μέσων όπως τα μπλογκς, το YouTube και το Facebook.

Η περσινή τουριστική εστρατεία της Αυστραλίας με το γενικό τίτλο "Πού στο διάολο είστε;" έχει αποτιμηθεί και έχουν διαπιστωθεί τα λάθη στην εφαρμογή της. Σημειώνεται ότι ο τουριστικός κλάδος της Αυστραλίας είχε πέρυσι καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με άλλους, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών στην Αυστραλία παρέμεινε σταθερός, παρά τη μείωση της παγκόσμιας αγοράς τουρισμού κατά 4%.

traveldailynews.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home