Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Xenones Filotera


Αποδράστε στην πολυτελή ηρεμία αυτών των απομονωμένων βιλών που βρίσκονται λίγα μόλις λεπτά από τα πολυσύχναστα δρομάκια των κοσμοπολίτικων χωριών της Σαντορίνης, δημιουργώντας μια μοναδική αιγαιοπελαγίτικη εμπειρία.

Με σεβασμό στην ιστορία του νησιού, οι βίλες προσφέρουν μια σύγχρονη ερμηνεία της κυκλαδίτικης παράδοσης με μοντέρνα γεωμετρικά σχήματα. Οι χώροι, σχεδιασμένοι με εκλεπτυσμένη απλότητα, αντικατοπτρίζουν την ουσία της ελληνικής ατμόσφαιρας. Νιώστε το νησιώτικο αεράκι, γεμάτο αρώματα του ανθισμένου άγριου θυμαριού. Κολυμπήστε στην πισίνα και απολαύστε το φως του άγριου τοπίου.

Μπορείτε να απολαύσετε καλύτερα το μεγαλείο της θέας από την άκρη ενός απότομου βράχου που κρέμεται πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος. Για αυτόν το λόγο αυτή η κατοικία βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική βεράντα που περιβάλλεται μόνο από τον καταγάλανο ουρανό και την απέραντη θάλασσα. Απολαύστε την ηρεμία του ορίζοντα πίσω από την ηφαιστειακή καλντέρα και όλα τα στοιχεία που κάποτε δημιούργησαν αυτό το υπέροχο νησί.

Για να κάνετε δωρεάν κράτηση στο παραπάνω ξενοδοχείο
www.e-rooms.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home