Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Villa The Birds


Το μικρό και μοντέρνο αυτό ξενοδοχείο βρίσκεται σε όμορφη τοποθεσία στην Περίσσα, πολύ κοντά σε παραλία με μαύρη άμμο, σε ένα ευχάριστα ήσυχο σημείο στο κέντρο του χωριού.

Το ξενοδοχείο προσφέρει σύγχρονα καταλύματα, 300μ. από την παραλία, σε ένα ήρεμο και ελκυστικό σημείο. Η κύρια κατοικία διαθέτει 2 μεζονέτες και αρκετά δίκλινα δωμάτια. Υπάρχει επίσης ένας αριθμός μοντέρνων διαμερισμάτων που στεγάζονται σε καινούργια κτήρια, 500μ. από την παραλία.

Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα και μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο ως πέντε άτομα. Διαθέτουν επίσης μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα ιδιωτικό υπολογιστή με δωρεάν σύνδεση στο Internet και εξωτερικό μπάρμπεκιου.

Το συγκρότημα διαμερισμάτων διαθέτει και ένα μικρό γυμναστήριο. Οι επισκέπτες θα επωφεληθούν από τη χρήση της εξωτερικής πισίνας, που δημιουργεί την τέλεια βάση για διακοπές στο όμορφο νησί της Σαντορίνης.

Οι πελάτες των διαμερισμάτων θα έχουν στη διάθεση τους ένα δωρεάν αυτοκίνητο (εκτός από τις 25 Ιουλίου μέχρι τις 25 Αυγούστου).

Για να κάνετε δωρεάν κράτηση στο παραπάνω ξενοδοχείο
www.e-rooms.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home