Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Παράλληλη διοργάνωση IMIC - Athens Tourism Symposium


Στις 10 και 11 Φεβρουαρίου διοργανώνεται για έκτη φορά στην Αθήνα το συνέδριο IMIC. Το συνέδριο προσφέρει στους μετέχοντες ένα ελκυστικό πρόγραμμα γεμάτο με εισηγήσεις και workshops υψηλού επιπέδου από κορυφαίους Έλληνες και ξένους ειδήμονες του τουρισμού.

Η φετινή ιδιαιτερότητα του IMIC είναι ότι πραγματοποιείται παράλληλα με το Athens Tourism Symposium, ένα νέο επιστημονικό συνέδριο που συνδιοργανώνουν το Εργαστήριο Ερευνών και Δορυφόρων Λογαριασμών Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών με τον Ηλιότοπο. Στο Αthens Tourism Symposium θα παρουσιάσουν τις εισηγήσεις τους καθηγητές πανεπιστημίων, μεταπτυχιακοί φοιτητές και ερευνητές από την Ελλάδα, την Κύπρο, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, την Τουρκία, την Ισπανία, τη Νορβηγία, την Ολλανδία και τη Νότια Αφρική.

Οι εισηγήσεις θα καλύψουν μια ευρεία θεματολογία όπως λ.χ. τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, το μάρκετινγκ τουριστικών επιχειρήσεων και προορισμών, τον πολιτιστικό, συνεδριακό και γαστρονομικό τουρισμό, την τουριστική εκπαίδευση και κατάρτιση, καθώς και κλαδικά θέματα των ξενοδοχείων και των μεταφορών. Επίσης θα παρουσιαστούν οδηγίες για τη σωστή εκπόνηση επιστημονικών δημοσιεύσεων, ενώ θα υπάρξει και μια κοινή συνεδρίαση του Αthens Tourism Symposium και του IMIC. Σε αυτήν θα πραγματοποιηθεί μια συζήτηση στρογγυλής τράπεζας για την κρίση που αντιμετωπίζει η τουριστική οικονομία διεθνώς και τις ενδεδειγμένες στρατηγικές ανάκαμψης. Στη συζήτηση θα μετάσχουν κορυφαίοι πανεπιστημιακοί και τουριστικοί επαγγελματίες.

Με την ταυτόχρονη διεξαγωγή των δύο παράλληλων συνεδρίων στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών δίνεται η δυνατότητα στους εγγεγραμμένους συνέδρους αμφότερων εκδηλώσεων να παρακολουθήσουν τις εργασίες τόσο του IMIC όσο και του Αthens Tourism Symposium κατά το διήμερο 10 και 11 Φεβρουαρίου 2010. Όλες οι εισηγήσεις του Αthens Tourism Symposium θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα. Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου υπάρχει στην ιστοσελίδα http://ats.conferences.gr. Οι εισηγήσεις του IMIC θα γίνουν τόσο στην ελληνική και όσο και στην αγγλική γλώσσα με ταυτόχρονη μετάφραση (http://imic2010.conferences.gr).

Βίκυ Καραντζαβέλου - Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home