Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Ilioperato


Το Ilioperato βρίσκεται στην άκρη του ήσυχου χωριού Ημεροβίγλι και προσφέρει μαγευτική θέα στην καλντέρα της Σαντορίνης από την υπέροχη ηλιόλουστη βεράντα του ενώ επίσης προσφέρει μια σειρά από γοητευτικά αυτόνομα διαμερίσματα με σύγχρονες ανέσεις.

Το Ilioperato βλέπει στην εκπληκτική καλντέρα της Σαντορίνης, με αποτέλεσμα να είναι ένα ιδανικό μέρος για να θαυμάσετε τα όμορφα ηλιοβασιλέματα. Η προνομιακή τοποθεσία σας επιτρέπει να απολαύσετε την ηρεμία και την ομορφιά αυτού του μαγικού νησιού, ενώ απέχει μόλις 1,5χμ. από την κίνηση και τη νυχτερινή ζωή των Φηρών.

Το ζεστό διαμέρισμα διαθέτει παραδοσιακά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων ασπρισμένων πέτρινων τοίχων και χαριτωμένων καμάρων. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε σύγχρονες ανέσεις όπως δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο internet και κλιματισμό.

Η γραφική βεράντα του Ilioperato είναι το ιδανικό μέρος για να πιείτε μια γουλιά καφέ το πρωί, καθώς ο ήλιος ανεβαίνει και ένα ποτήρι κρασί το βράδυ, καθώς ο ήλιος δύει. Δροσιστείτε στην όμορφη πισίνα και θαυμάστε το εντυπωσιακό τοπίο.

Το γοητευτικό περιβάλλον και η όμορφη θέα συμπληρώνονται από τις καλές υπηρεσίες που προσφέρει αυτό το οικογενειακό ξενοδοχείο.

Για να κάνετε δωρεάν κράτηση στο παραπάνω ξενοδοχείο
www.e-rooms.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home