Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Κοινό cocktail των ΗΑΤΤΑ, ΠΕΤΑΓΑ, ΕΤΓΜ-Θ στo T Palace


Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου, στο T- Palace του King George Hotel, το cocktail που παρέθεσαν φέτος για πρώτη φορά μαζί

στα πλαίσια της συνεργασίας τους, τα Διοικητικά Συμβούλια του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), της Πανελλήνιας Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών (ΠΕΤΑΓΑ) και της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας - Θράκης (ΕΤΓΜΘ) για τους συνεργάτες και προμηθευτές του κλάδου των τουριστικών γραφείων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο γενικός γραμματέας Τουρισμού κ. Γιώργος Πουσσαίος και ο νέος πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Νικόλας Κανελλόπουλος, οι οποίοι επανέλαβαν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν με τον ιδιωτικό τομέα του τουρισμού για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τομέα, αλλά και τη γενικότερη ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πολλά στελέχη αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εταιρειών, εκπρόσωποι εταιρειών διανομής (GDS), εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού - μεταξύ των οποίων ο κ. Νίκος Αγγελόπουλος, πρόεδρος του ΣΕΤΕ, ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, πρόεδρος της ΠΟΞ, ο κ. Θάνος Βασιλόπουλος, πρόεδρος της ΠΑΣΕΝΤ, εκπρόσωποι του ΔΣ του ΞΕΕ και ο τ. πρόεδρος κ. Μάκης Φωκάς, καθώς και δημοσιογράφοι του τουριστικού τύπου.

Οι χορηγοί που υποστήριξαν τη διοργάνωση είναι οι Aegean Airlines, Olympic Air, Carlson Wagonlit Travel, Amadeus και GTP.

Βίκυ Καραντζαβέλου - Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home