Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Συνεργασία ANEK Lines - Interamerican


Ιδιαίτερα οφέλη αποδίδει στους ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν τα πλοία της ΑΝΕΚ Lines, η δωρεάν παροχή εκ μέρους της ακτοπλοϊκής εταιρείας, ασφαλιστικής κάλυψης για υπηρεσίες άμεσης ιατρικής βοήθειας, με τη συνεργασία της Interamerican, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία του 2009, από τις 15 Μαΐου του περασμένου έτους που τέθηκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα "Ασφαλώς Μαζί" πραγματοποιήθηκαν 19 διακομιδές ασθενών και τραυματιών με ασθενοφόρο εντός Ελλάδος, 3 εκτός Ελλάδος και 3 αεροδιακομιδές για περιστατικά που έπρεπε να αντιμετωπιστούν άμεσα σε νοσηλευτικά κέντρα.

Πέραν αυτών, παρασχέθηκαν στους πελάτες της ΑΝΕΚ ιατρικές συμβουλές από το επιστημονικό προσωπικό της Aμεσης Ιατρικής Βοήθειας Inreramerican σε 436 περιπτώσεις. Παράλληλα, το συντονιστικό κέντρο της ασφαλιστικής εταιρείας ανταποκρίθηκε σε 186 κλήσεις προκειμένου να ενημερώσει για το πρόγραμμα κάλυψης. Ακόμη, καταβλήθηκαν τα έξοδα επαναπατρισμού λόγω αιφνίδιου προβλήματος σε 20 περιπτώσεις.

Το "Aσφαλώς Μαζί" εξασφαλίζει, εκτός των βασικών καλύψεων, σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος του ταξιδιώτη επιπλέον κάλυψη δαπανών για τη μετακίνηση και διαμονή συγγενών που πρέπει να επαναπατρισθούν ή να βρεθούν άμεσα κοντά στον παθόντα, καθώς και νοσοκομειακή περίθαλψή του στο εξωτερικό εφόσον ταξιδεύει εκεί το πλοίο της ΑΝΕΚ.

Βίκυ Καραντζαβέλου - Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home