Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Ellinon Thea


Αυτό το παραδοσιακό ξενοδοχείο βρίσκεται στο Φηροστεφάνι, μόνο 500 μέτρα από τα Φηρά, την πρωτεύουσα του νησιού και καμαρώνει για τη ταράτσα του τελευταίου ορόφου, η οποία προσφέρει θέα στην περιοχή, που κόβει την ανάσα.

Όλα τα πλήρως εξοπλισμένα, εκλεπτυσμένα και άνετα καταλύματα, διαθέτουν παραδοσιακά έπιπλα, ελαφριά διακόσμηση και δωρεάν πρόσβαση στο internet, προσφέροντας μια θαυμάσια αίσθηση κομψότητας.

Το κάθε δωμάτιο διαθέτει το δικό του ιδιωτικό μπαλκόνι, όπου μπορείτε να θαυμάσετε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και την πανοραμική θέα στη θάλασσα του Αιγαίου.

Κάθε δωμάτιο έχει πάρει το όνομα του από μια Μούσα της ελληνικής μυθολογίας και είναι διακοσμημένο με πίνακες. Αυτή η προοπτική, εμπλουτίζει άνετα την θαυμάσια αρχιτεκτονική αυτού του τυπικού κτηρίου, το οποίο στεγάζει ένα γυμναστήριο και ένα μπαρ.

Το εσωτερικό είναι γεμάτο από προσωπικές πινελιές, δημιουργώντας ολοκληρωτικά μια οικεία και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, κάτι που το καθιστά το ιδανικό περιβάλλον για διαμονή, σε μία τόσο όμορφη περιοχή.

Για να κάνετε δωρεάν κράτηση στο παραπάνω ξενοδοχείο
www.e-rooms.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home